Magyarország

2012.07.31. 17:37

Életveszélyesen megsérült egy dolgozó a Péti Nitrogénművekben

Pétfürdő, 2012. július 31., kedd (MTI) - Egy dolgozó súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a Péti Nitrogénművekben, amikor belefúrt egy elektromos kábeleket tartó sínbe - erősítette meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese kedden az MTI információit.

Pétfürdő, 2012. július 31., kedd (MTI) - Egy dolgozó súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett a Péti Nitrogénművekben, amikor belefúrt egy elektromos kábeleket tartó sínbe - erősítette meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese kedden az MTI információit.Zsigray Dániel elmondta: a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk, mivel tűz nem volt; a fúrás következtében úgynevezett elektromos ív keletkezett, amelynek a lángja megégette a férfit.

Falus Áron, a Veszprém megyei mentőszolgálat mentésvezetője az MTI érdeklődésére elmondta: a nitrogénművektől egy férfit szállítottak a győri kórházba súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!