Magyarország

2014.11.12. 15:32

A dzsungelnek már csak királynője lehet

3 lány jutott be a mai fináléba: Éva, Aleska és Andi, így az már nem kérdés, hogy 2014-es "Celeb vagyok, ments ki innen" második szériájának dzsungelkirálynője lesz.

3 lány jutott be a mai fináléba: Éva, Aleska és Andi, így az már nem kérdés, hogy 2014-es "Celeb vagyok, ments ki innen" második szériájának dzsungelkirálynője lesz. Kemény éjszaka után vágtak neki a celebek az elődöntőnek. Mindenféle hangok szűrődtek feléjük a dzsungelből. Valaki majmokra, más pedig bennszülöttekre gyanakodott. A kincsvadászatra Évának és Andinak kellett mennie. Mivel ügyességi játék volt soron, Éva megint bénázott, de még így is nyertek: némi kóla és édesség volt a jutalom. Utána pedig azt a feladatot kapták, hogy fessék le a dzsungeles élményeiket (akár az oviban). Végül következett az elődöntő. A celebeknek cölöpökön kellett egyensúlyozniuk két lábbal, majd később nehezítettek és csak féllábbal állhattak rajta. Két lábbal még több órán át bírtak, majd amikor váltani kellett, Cooky 5 másodperc után a vízbe zuhant. Őt követte Éva, majd Aleska. Andi maradt csak talpon, így ő nyert. Örömében egy hatalmas hátra szaltóval csobbant a vízbe. Cooky tehát búcsúzott, már csak 3 lány maradt a dzsungelben. Ma este végre minden eldől!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!