Magyarország

2014.11.09. 14:02

Gyűlölt vagyok, ments ki innen

A végjáték, a fáradság, a pazar casting megtették a hatásukat. A dzsungelbe küldött celebek már úgy utálják egymást, mintha a Való Világban lennének.

A végjáték, a fáradság, a pazar casting megtették a hatásukat. A dzsungelbe küldött celebek már úgy utálják egymást, mintha a Való Világban lennének. Ekkora klikkesedést csak a villában láthattunk. EDDIG! Cooky, Molnár Andrea és Puskás Peti még próbál civilizált módon viselkedni, ami a másik tábornak nem igazán tetszik. Ők csinálják a show-t, gyűlölködnek, taktikáznak, kibeszélnek. Molnár Andiról például összerakták, hogy milyen is lehet az ágyban. Szerintük semmilyen, csak fekszik, mint egy darab fa. Bárdos András távozása óta elszabadult a pokol. A korával és műveltségével képes volt féken tartani a dzsungellakókat, de kiszavazása óta teljes a káosz. Sokan meg is jegyezték, hogy fellélegeztek, felszabadultak, amikor elhagyta a tábort. Olaj volt a tűzre, hogy a műsor készítői megint bedobták a parodizálós feladatot, amit az előző szériában lazán legyőztek némi humorral.

A november 8-i adásból Puskás Peti távozott, így tovább erősödhet az Aleska-Éva-Pákó trió. Lehet, hogy közülük fog eldőlni a győztes, de akkor széttépik egymást, az biztos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!