Sport

2017.09.16. 19:46

Ezt a meccset is le kellett játszani a nyíregyháziaknak

Nyíregyháza - A Répcelak otthonában nem volt esélye a pontszerzésre a nyíregyházi szuperligás férfi tekecsapatnak.

Nyíregyháza - A Répcelak otthonában nem volt esélye a pontszerzésre a nyíregyházi szuperligás férfi tekecsapatnak.

Három válogatott játékossal, köztük a világbajnok Kakuk Leventével fogadta a nemzetközi kupaszereplésre hangolódó Répcelak a Nyíregyházi TK-t a férfi szuperligában – az eredmény nem lehetett kétséges, mindkét csapat úgy tekintett a mérkőzésre, mint felkészülésre a következő feladatok előtt.

A vasiak pedig nem ismertek kegyelmet, mindent bevetettek, így csak egy-egy szett megnyerésére nyílott lehetőségük a vendégeknek (ebből kettő és felet sikerült megragadni), az egyéni pontszerzésre nem nyílott esély. A legközelebb Szlovenszki Attila járt hozzá, aki két szettet is elorrozott ellenfelétől, ám több ütött fával elvitte a pontot a répcelaki. Ahogy a többi hazai játékos is, és bár a nyíregyháziak nem maradtak szégyenben, ezen a meccsen is túl kellett lenniük…


Szuperliga: Férfiak

3. forduló

Répcelaki SE–Nyíregyházi TK 8:0 (3767:3253)

NYTK: Ráski J. 530, Hetei A. 529, Finta 580, Péter D. 528, Mogyorósi 566, Szlovenszki A. 520. Ifi: 3:1 (1106:1059). Pontszerző: Bíró Zs. 570.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!