Blue Sharks

2019.10.30. 21:29

A Cápák tartalékosan sem hibáztak

A nyíregyházi együttes szűkebb rotációval is magabiztosan győzött.

Sitku Mártonék idegenben arattak győzelmet

Fotó: Pusztai Sándor

Az egyre jobb formába lendülő Hübner Nyíregyháza BS az élvonalbeli Pécs második csapata ellen, idegenben folytatta a bajnokságot.

Sitku Mártonék idegenben arattak győzelmet
Fotó: Pusztai Sándor

A Cápák kitűnően kezdtek, Bryton Hobbs és Tóth Gergely vezetésével pillanatok alatt tíz pont feletti előnyt építettek ki. A vendéggárda ezúttal gyengébben dobott kintről, a kétpontosokat viszont nagyon jó százalékkal értékesítette, mellé jó védekezés is társult az első félidőben, így egyre nagyobb lett a különbség.

A Pécs egy-egy rohammal meccsben tartotta magát, ám a nyíregyháziak egyszer sem engedték tíz pontnál beljebb az ellenfelüket, így bár hátradőlni nem tudtak, a győzelmük egy pillanatig sem forgott veszélyben. Siska János csapata tartalékosan, a megszokottnál szűkebb rotációval is magabiztosan nyert.

Ki kell emelni, hogy a kezdőcsapat minden tagja ponterősen és nagyon sokoldalúan játszott, a legeredényesebb az amerikai Hobbs (29 pont, 11 lepattanó, 6 szerzett labda, 7 gólpassz) volt.

MK

Kosárlabda: Férfi NB I./B, Piros-csoport

PVSK-Cargate-Hübner Nyíregyháza BS 82-92 (17-30, 17-21, 25-28, 23-13)

Pécs, v.: Varga, Reisz, Borgula.

Nyíregyháza: Hobbs 29/6, Szobi 12, Bazsó 18/12, Sitku M. 11/3, Tóth 17. Csere: Czinger 5, Bus, Demeter. Vezetőedző: Siska János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában