Helyi közélet

2015.09.11. 17:40

Apad a vérkészlet, újra segítenek a motorosok

Nyíregyháza - Rendkívüli vér­adást szervez szeptember 13-án a nyíregyházi Óriáskerék Motoros Egyesület Nyíregyházán, az Esély Centrumban.

Nyíregyháza - Rendkívüli vér­adást szervez szeptember 13-án a nyíregyházi Óriáskerék Motoros Egyesület Nyíregyházán, az Esély Centrumban.– Nyáron sok közlekedési baleset történt, a véradók száma viszont épp ebben az időszakban csökken, ezért elkel a segítség. Az egyesületünk az idén már második alkalommal tart véradást, amelyre nem csak motorosokat várunk – mondta Szász Károly, a civil szervezet elnöke. A segítségnyújtást gazdag programokkal és finom ebéddel köszönik meg a résztvevőknek.

Fél kilenctől a Kossuth téren a Safety Hungary Vezetéstechnikai Centrum oktatói tartanak bemutatót, majd a motorosok közösen vonulnak ki a Tiszavasvári úton lévő Esély Centrumba. 13 órakor a Nyírtéti Őrült Motorosok tálalják az ebédet, 17 óráig egészségügyi állapotfelmérés, tesztvezetés, vezetéstechnikai és ügyességi feladatok, élménybeszámolók várják a véradókat, érdeklődőket.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában