HAON Sziréna

2011.08.13. 09:12

Ez történt pénteken Hajdú-Bihar megyében

Nézze meg milyen események történtek pénteken Debrecenben és Hajdú-Bihar más településein!

Nézze meg milyen események történtek pénteken Debrecenben és Hajdú-Bihar más településein!

Abádszalók, Hajdú-Bihar - Az abádszalóki strandon 97 résztvevővel rendezték meg az idei Tisza-tó Úszóversenyt. Jó idő volt ezen a hétvégén, szombaton a Balatonátúszást (a 4500 résztvevő között volt Mechler Andrea, Szabados József és Rácz Kálmán debreceni szenior úszó) és vasárnap a Balatonfűzfői Öbölátúszást is megtartották.

Debrecen - Amelyik vállalkozás megfelel a feltételeknek, erről a kamarától határozatot is kap.

Debrecen - Felelőtlen kijelentések láttak napvilágot az elmúlt héten, miszerint az ingatlanárak elérték a mélypontjukat - állítja a Duna Haus elemzési vezetője, aki szerint a mostani gazdasági helyzetben bőven benne lehet, hogy még alacsonyabbra ereszkednek az árak, még ha az elmúlt 1-1,5 év tendenciája nagyjából stagnálást is mutat.

Hajdúszoboszló - Számos különbség van a vízilabda és a vízirögbi között, amit szombaton láthatunk először.

Hajdúböszörmény - A lovassportok kedvelőit várják Hajdúböszörménybe, a Kinizsi téri pályára a hétvégén.

Kissé meredeknek tűnik a kormány szociális családiház-építési programja, melynek első üteme helyszínéül Ócsát jelölték ki. Akár dicséretes is lehet a szándék, hogy kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánították; úgy tűnik, nagyon igyekeznek (vélt vagy valós) segítséget adni. Szőke Tímea jegyzete

Futsal - Győzött második edzőmérkőzésén a Mezei-Vill FC együttese az Újszegedi TC otthonában. Az élvonal újonca ellen 5–4-re nyert Turzó József vezetőedző alakulata.

Debrecen - Több mint 30 ország fiatalabb és idősebb korú hallgatója tanult az elmúlt egy hónapban a magyar nyelvről, kultúráról és történelemről Debrecenben.

Mátészalka - Művészetének legjellemzőbb összetevőit megmutató kiállítása nyílt augusztus 8-án Medveczky Nóra debreceni festőművésznek a Szatmári Múzeumban; a tárlatot Erdei Sándor költő, újságíró nyitotta meg.

Debrecen - Repülőgépes szúnyogirtást végeznek Debrecen város területén, összesen 5000 hektáron augusztus 13-án és 14-én (kedvezőtlen időjárás esetén augusztus 15-én), este 19 órától – tájékoztatott a Polgármesteri Hivatal.

Debrecen - "SOS-gomb is van ezen a gépen? Mert nagyon kellene a segítség!" - kérdezte keserű iróniával a belvárosi bankfiók biztonsági őrét a 42 éves Ferenc, amikor az sorszámot szeretett volna adni neki.

Debrecen - Vasárnap rangadót játszik a listavezető DVSC-TEVA a tavalyi bajnok Videotonnal a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójában.

Debrecen - Éjszakai túrára és hullócsillaglesre invitálja az érdeklődőket a Zsuzsi Kisvasútért Baráti Kör augusztus 12-én, pénteken – ma – 19.15-kor a Debrecen-Fatelepről induló Zsuzsi vonattal, a Magnitúdó Csillagász Egyesület szakvezetésével Hármashegyaljára.

Debrecen – Habár már tudjuk, hogy mi vár ránk, ha megközelítjük a Hunyadi és Péterfia utcák kereszteződését, mégis sokszor a rutin miatt elindulunk a szlalompálya felé. Mit tegyük ha meggondoltuk magunkat, és vissza akarunk térni a Kossuth utca felé?

Debrecen – Az idén városunkban immár tizenegyedi alkalommal rendezik meg a K-1 Fight Code Európai Selejtezőt. Nézze meg, mire számíthatunk a szombat esti összecsapásokon!

Debrecen - Tizennégy járat menetrendjét érintik azok a változtatások, melyeket augusztus 15-től vezet be a DKV a társasághoz beérkezett lakossági, munkáltatói kérések, valamint az üzemeltetési tapasztalatok – közölte Csohány Andrea, a DKV kommunikációs előadója.

Debrecen - Annak ellenére, hogy az egyetem, kollégiumi helyre pályázó hallgatóinak mintegy háromnegyede felvételt nyer, sokak számára a szálláskeresésben az albérlet jelenti megoldást.

Debrecen, 2011. augusztus 12., péntek (MTI) - A Debreceni Katonai Ügyészség az MTI-nek cáfolta az fn.hu hírportál pénteki hírét, miszerint előzetes letartóztatásba helyezték a Hajdú-Bihar megyei Vámospércs őrsparancsnokát.

Debrecen - Felelőtlen kijelentések láttak napvilágot az elmúlt héten, miszerint az ingatlanárak elérték a mélypontjukat - állítja a Duna Haus elemzési vezetője, aki szerint a mostani gazdasági helyzetben bőven benne lehet, hogy még alacsonyabbra ereszkednek az árak, még ha az elmúlt 1-1,5 év tendenciája nagyjából stagnálást is mutat.

Debrecen - Drágábban és késve kaptuk meg a vendégjegyeket. Szurkolóink védelme érdekében klubunk levelet juttatott el az MLSZ-nek – olvasható a székesfehérvári labdarúgócsapat honlapján.

Balmazújváros - Két beruházással teljes egészében megújul az egészségügyi ellátás a városban - kezdte Szilágyiné Holczer Anikó, pályázati referens.

Debrecen - Ha esetleg Törőcsik Marival, a nemzet színészével találkoznánk ezekben a napokban, illetve a következő hetekben a cívisváros utcáin, hihetünk a szemünknek: a művésznő valóban Debrecenben tartózkodik, ugyanis egy nagyjátékfilmben szerepel, amelyet itt forgatnak – tudtuk meg a Csokonai Színház sajtóreferensétől pénteken.

Nyolcvanötödik születésnapja alkalmából köszöntötték dr. Módy Györgyöt.

Hajdúböszörmény - Fehér Gréta viselheti a felnőtt hölgyek között a Miss Hajdúböszörmény címet és a vele járó koronát egy éven keresztül – így döntött pénteken a Fürdőkertben megrendezett hagyományteremtő szépségverseny zsűrije, s az interneten leadott szavazatok alapján közönségdíjasokat is választottak.

Hajdúböszörmény - Péntek délutánra zsúfolásig megtelt Böszörmény főtere, kicsik és nagyok a Széchenyi – középiskolából felvonuló traktorcsodákat várták.

Debrecen – A Jerikó és Lehel utcák közötti térre hívta fel egy olvasónk a figyelmet, amelyért lassan egy éve küzdenek a környékbeliek, ugyanis a csatornázási munkálatok után nem állították helyre az eredeti állapotot, sőt számos törmelék maradt a park és a játszótér területén.

Hajdúszoboszló - Hatalmas siker volt Dobrády Ákos, a TNT egykori frontemberének pénteki szoboszlói élőkoncertje a szabadtéri színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!