Mennyire figyelmesek, toleránsak egymással a közlekedők?

Mennyire figyelmesek, toleránsak egymással a közlekedők?
Nyíregyháza – Szilágyi Gergely így válaszolt: – Többnyire gyalog járok, de néha vezetek is. A legnagyobb gondot a figyelmetlenség és a gyorshajtás jelenti.

– Ne csodálkozzanak a szabálytalankodó kerékpárosok, ha az autó szélvédőjén végzik, gondolok itt a zebrán átkerekezőkre. Hét éve van jogsim, látom, mit művelnek a motorosok, autósok az utakon, kész életveszély! – osztotta meg velünk tapasztalatait Erdélyi Dávid.

Erdélyi Dávid

Csipkés Daniella gyakran kerékpározik. – Sajnos, nem figyelünk kellően egymásra. Gyalogosok a bicikliúton, és fordítva; zebrán kerékpározók ott, ahol tábla is jelzi, hogy csak tolva szabályos; a fék helyett inkább a gázpedálra taposó autósok… Soroljam még?

Csipkés Daniella

Tóth Csilla szerint a nyári hőség minden közlekedő ellensége, mert csökken a reakcióidőnk. – A gyalogosok a legkiszolgáltatottabbak. Jobban kellene vigyázni ránk, hogy ne történjen annyi baleset – vélekedett.

Tóth Csilla

– A gyalogos, biciklis fiatalok egy része nem néz szét, a fülükbe bömböl a zene, vagy az okostelefonjukat nyomkodják – panaszolta Pataki Klaudia.

Pataki Klaudia

Salay Györgyné bevallotta: nem mindig tartja be a szabályokat, ahogyan mások sem. – Mindenki siet, rohan, kapkod, a szó negatív értelmében előzékeny, ezért is van annyi baleset – summázta.

Salay Györgyné

KM-PI
hirdetés