NB III.

2019.09.17. 15:32

Sényő-Carnifex: Rémálom után hiába jött a tökéletes ébredés

A Sényő-Carnifex FC az NB III. előző fordulójában nagyon bosszantó módon veszített pontokat.

A Fiumei Viktor, Imrő László edzette gárda kétszer is vezetett a Balassagyarmat vendégeként, ám az utolsó pillanatokban gólt kapott, és 3–3-as eredményt ért el.

– Álomszerű kezdés után ötvenöt perc rémálom, majd tökéletes ébredés, és a végén, az utolsó másodpercben minden szertefoszlott – értékelte a találkozót Fiumei Viktor. – A gyors gól minket zavart meg, és hozott egy nagyon ­rossz teljesítményekkel tarkított első félidőt. A szünetben megpróbáltunk rendet rakni a fejekben, és elhitetni, hogy nyerhető a mérkőzés. Ez csak részben sikerült, mivel a második félidő elején hátrányba kerültünk, viszont a csapat tartását mutatja, hogy fordítottunk. Volt valaki a pályán, aki úgy gondolta, játsszunk addig, amíg ránk nem sötétedik, vagy az ellenfél ki nem egyenlít. A játék képe alapján nem biztos, hogy győzelmet érdemeltünk volna, de ha egy csapat idegenben három gólt szerez, akkor illik megnyerni a mérkőzést.

A Sényő vasárnap a Jászberénnyel találkozik a Magyar Kupában.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában