Helyi közélet

2015.07.03. 08:51

Megkérdeztük: Önnek van baleset-biztosítása?

Nyíregyháza - <span class="namen">Tóth Dóra</span> még nincs baleset-biztosítása. – Nem űzök extrém sportokat, így itthon nincs rá szükségem. Ha külföldre megyek, nyaralás előtt utasbiztosítást kötök. Szerintem ez elegendő – válaszolta a nyíregyházi lány.

Nyíregyháza - Tóth Dóra még nincs baleset-biztosítása. – Nem űzök extrém sportokat, így itthon nincs rá szükségem. Ha külföldre megyek, nyaralás előtt utasbiztosítást kötök. Szerintem ez elegendő – válaszolta a nyíregyházi lány.

– Nem tudok róla, hogy lenne… – töprengett hangosan a demecseri Berki Barbara. – Soha nem jártam még az országhatáron túl, itthon meg baj esetén úgyis ellátnak bármelyik kórházban – tette hozzá.

Barátnője, Bakti Fanni ugyanebben a cipőben jár. – Nincs és nem is tervezem, hogy baleset-biztosítást kötök.

Kovács István sokkal körültekintőbb. – Régen voltam ugyan külföldön, de utazás előtt duplán „bebiztosítottam” magam, hiszen soha nem tudni, mikor történik baj. Eddig mindig megvédett az elővigyázatosságom – mondta a nyíregyházi férfi.

– Tíz éve bokszolok, s bár ma már nem gyakoriak a balesetek, régebben gyakori vendég voltam a sürgősségi osztályon. Nem is volt kérdéses, hogy biztosítást kötünk a sérülések miatt – mutatott rá Stadler Dániel.

Mogyorós Péter kérdésünkre egy kék plasztikkártyát húzott elő a farzsebéből. – Úgy tudom, hogy ha ez nálam van, bármi baj történik velem az unión belül, jogosult vagyok kórházi kezelésre – vélte.

KM-CsA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában