Művészet, aerobik és kosárlabda

Sitku Ernő jobbján Károly Enikő, balján Magyar D. Judit
Sitku Ernő jobbján Károly Enikő, balján Magyar D. Judit - © Fotó: Bodnár Tibor​
Nyíregyháza – A Nyíregyháza Blue Sharks együttműködési megállapodásokat is kötött, miközben a csapatra feszes menetrend vár.

Mivel a hallgatóságban és a meghallgatottak között is voltak hölgyek, férfiorr számára kellemes parfümillat lengte be a Continental Aréna előterét a péntek déli kosaras sajtótájékoztató alatt.
Sitku Ernő, a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatójának, úgy is mint az NB I B csoportos férficsapatot működtető gazdasági társaság ügyvezetőjének vendégei olyan intézményeket képviseltek, amelyek a jövőben az egyes mérkőzések holtidejét töltik majd ki a műsoraikkal. A klub együttműködési szerződést kötött a a Nyíregyházi Művészeti Szakgimnáziummal és a Flexi-Team Aerobik Egyesülettel, amelyek vezetői Károly Enikő és Magyar D. Judit is örömmel vették, hogy növendékeik a széles nyilvánosság előtt, sportos közegben mutathatják majd be tudásukat. Az aerobikosokat amúgy a hétvégén önállóan is láthatjuk, hiszen a Continental Aréna ad otthont a sportás Magyar Kupa küzdelmeinek.

Sitku Ernőnek – mielőtt a csapattal együtt elindult volna az esti, oroszlányi bajnokira – más bejelentenivalója is akadt. Az egyik, hogy a csarnokban felállított embernagyságú installációt, amelyen a klub két játékosával, Nagy Krisztiánnal és Czinger Zoltánnal lehet méredzkeni, iskolákba is eljuttatják, így is népszerűsítve a csapatot, no meg a magas kosarasokat.

A másik, hogy az oroszlányi bajnoki után meglehetősen feszített lesz a csapat programja, amelyben változás is történt. Hétfőn Debrecenben, az NB II-es DEAC-Campusfesztivál 2018 csapatával játszik Hepp-kupa-meccset a csapat, amelyet az előző kiírás harmadik helyezettjeként illik komolyan vennie a Kék Cápáknak. Aztán csütörtökön a romániai Máramarosszigetre utaznak, ahol a helyi másodosztályú csapattal mérkőznek meg, letéve a közös együttműködés alapjait. A jövő hétvégi meccsnek pedig az ellenfele nem változott, az időpontja és a helyszíne viszont igen, mert a Honvéd kérésére nem Budapesten, hanem a Continental Arénában rendezik a mérkőzést, és nem szombaton, hanem vasárnap 16.30-tól.
hirdetés