Nagyvilág

2012.08.04. 10:54

Vége a vérfürdőnek: bekötötték a krokodil száját, hogy ne egye meg a díszhalakat

Peking, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Bekötötték egy kölyökkrokodil száját Kínában egy bevásárlóközpont díszmedencéjében, mert megelégelte a személyzet, hogy állandóan megette a díszhalakat a látogatók - köztük sok kisgyerek - szeme láttára, kisebb vérfürdőt produkálva.

Peking, 2012. augusztus 4., szombat (MTI) - Bekötötték egy kölyökkrokodil száját Kínában egy bevásárlóközpont díszmedencéjében, mert megelégelte a személyzet, hogy állandóan megette a díszhalakat a látogatók - köztük sok kisgyerek - szeme láttára, kisebb vérfürdőt produkálva.A krokodil így aztán csak a szemével lakhat jól: ő is nézegetheti a mellette úszkáló halakat, akárcsak a központ emberi látogatói, ám bekapni nem tudja őket. Enni azért kap: esténként elkülönítik és megetetik.

"Azzal nem törődtünk, hogy megeszi az aranyhalakat, mert azok olcsók, és nem csinált belőlük véres jelenetet, egyben nyelte le őket. De a koi ponty már más tészta. Drága, és egy idő után a krokodilnak már csakis rá fájt a foga. Nem csoda: a ponty nagyobb és lassabban úszik, így sokkal könnyebb préda, mint a fürgébb aranyhal. A kis krokodilnak ráadásul szét kellett harapnia őket bekebelezésükhöz, amivel mocskot csinált, és amit visszataszítónak talált jó pár ember, annyira, hogy panaszt tett" - idézte a bevásárlóközpont szóvivőjét az austriantimes.at című osztrák hírportál.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!