Nagyvilág

2015.09.06. 14:26

Videó: Az autópálya parkolójában maszturbált egy nő (18+)

Videóra vette egy kamera, ahogyan egy nő szexjátékot használ egy<strong> birminghami</strong> autópálya parkolójában - írja a<a href="http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/09/04/woman-caught-using-sex-toy-at-birmingham-motorway-service-station_n_8087560.html"> Huffington Post</a>.

Videóra vette egy kamera, ahogyan egy nő szexjátékot használ egy birminghami autópálya parkolójában - írja a Huffington Post.

A nőt egyelőre még nem azonosították, de a felvétel szerint a kocsi nyitott ajtajánál egy meglehetősen unott képű férfi állt, és habár igyekezett eltakarni a történteket, valakinek mégis sikerült megörökíteni az eseményeket. Az eredeti felvétel a Facebookra került fel, amin látszik, hogy az autó mellett egy férfi is elhalad egy bögre kávéval, miközben igyekszik nem tudomást venni a dolgokról. A nyilvánosságra került felvételt valószínűleg egy kamion utasteréből készíthették.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!