Nagyvilág

2016.06.26. 18:57

A legfurcsább és legviccesebb kommentek a pornóoldalakon

Úgy elszaporodtak a képtelen kommentek a felnőtt oldalakon, hogy már csak azért is érdemes járni oda.

Úgy elszaporodtak a képtelen kommentek a felnőtt oldalakon, hogy már csak azért is érdemes járni oda.

Egy kommentelő például nagyon szemfüles volt - profi madármegfigyelő lévén rögtön kiszúrta, hogy ez a hölgy úgy indult neki a madárlesnek, hogy még csak távcsövet sem vitt magával.

Valaki pedig rögtön kiszúrta, hogy az izmos, csábos doki bácsi úgy hallgatja meg a szexi lány szívét, hogy még csak a fülébe se veszi a sztetoszkópot.

Egy foci rajongónak pedig nagyon nem tetszett, ahogy a szexi lány focisták álltak hozzá az edzéshez. Egyáltalán nem volt szakmailag hiteles ez az egész!

"Ó, ember, én ezt a lányt olyan kemény ki tudnám ábrándítani."

Legalább őszinte.

Valaki pedig felismerte az oroszlánkirály zenéjét a pornó alatt.

Egy nézőnek pedig az ágy tetszett meg a filmből... Meg is akarja venni!

De még mindig inkább képben van, mint az, aki egy pornóoldalon próbálja kideríteni, hogyan telepítse a minecraft kiegészítőket.

Igazából már az is jó kérdés, valaki miért V. Piusz Pápa nevében és képével kommentel egy pornóoldalon, no de hogy miért itt próbálja kideríteni, hogy a romlott banánt lehet-e még használni sütésre - az a legjobb kérdés.

Éééés... Már megint minecraft...

És még több recept. A pornóoldal kezd átváltozni a gyakori kérdésekké...

Valaki meg totál kiakadt azon, hogy  a filmben szereplő férfi csak keveset ejakulált. Csak azért regisztrált, hogy kommentelhessen, és leírja: még életében nem sértette meg így egy pornófilm...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!