Nagyvilág

2017.08.31. 12:33

Fordulat a Kék Bálna ügyben: egy 17 éves lány lehetett az öngyilkos játék fő mozgatója

Oroszország - <a href="/video-ugy-fest-egy-26-eves-postas-allt-a-kek-balna-mogott-130-fiatal-halt-meg/3514621" target="_blank">Mint arról korábban beszámoltunk</a>, az öngyilkos játék kitalálóját, a 26 éves postást, Ilya Sidorovot már korábban letartóztatták. Ám most lecsaptak a másik mozgatóra, aki meglepő mód egy tinédzser lány.

Oroszország - Mint arról korábban beszámoltunk, az öngyilkos játék kitalálóját, a 26 éves postást, Ilya Sidorovot már korábban letartóztatták. Ám most lecsaptak a másik mozgatóra, aki meglepő mód egy tinédzser lány.

Az orosz rendőrség az otthonában tartóztatta le a kora miatt megnevezni nem kívánt 17 éves lányt, aki feltételezhetően a Kék Bálna adminja volt, és "munkássága" során több tucat tinédzsert kényszerített öngyilkosságra.

Mint kiderült, a lány maga is elkezdte a Kék Bálna kihívást, de sohasem fejezte be, inkábbb az egyik főszervezőjévé vált. A tini feljegyezte, hogy a "játékosainak" milyen gyenge pontjai vannak, és azokat kihasználva adott nekik egyre kegyetlenebb feladatokat. Az utolsó feladat pedig az volt, hogy végezzenek magukkal.

A letartóztatott lány nem tagadta a bűnösségét, de nem bánta meg tettét, szerinte "jó móka volt a Kék Bálna".

Rajta kívül egy 21 éves férfit is letartóztattak, aki a gyanú szerint szintén részt vett a dologban: ő elsősorban fiatal lányokat vett rá a Kék Bálna játékra.

Forrás: ripost.hu


[related-post post_id="3514621"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!