Hajdú-Bihar

2012.11.22. 09:39

Rajzold le karácsonyi élményedet!

Debrecen - Ismét várjuk a gyerekrajzokat, december 6. a határidő.

Debrecen - Ismét várjuk a gyerekrajzokat, december 6. a határidő.A Napló ebben az évben is megrendezi karácsonyi rajzpályázatát. Három kategóriában, óvodások, alsó tagozatosok és felső tagozatos általános iskolások, különféle technikával, például zsírkrétával, filctollal, színes ceruzával készített alkotásait várjuk. Kedves gyerekek! Rajzolhattok önállóan, a testvéretekkel, barátaitokkal, de akár csoportotokkal, osztályotokkal is! Rajzoljátok le a karácsonnyal kapcsolatos élményeiteket, várakozásotokat, a vágyott ajándékot vagy bármilyen élményt, ami az ünnep kapcsán eszetekbe jut.

Kilenc díjazott lesz

Az A4-es méretben készüljenek a rajzok, és legkésőbb december 6-ig juttassátok el a Napló szerkesztőségébe, a Dósa nádor tér 10. alá személyesen vagy postai úton. A hátoldalára ne felejtsétek el ráírni neveteket, elérhetőségeteket, és azt, hogy melyik kategóriában indultok. A beérkezett alkotásokat zsűri értékeli, minden kategóriából 3-3 darabot díjazunk. A legszebbet elkészítőket meghívjuk szerkesztőségünkbe, és megajándékozzuk, de a többiek se keseregjenek, mert lapunkban megjelenik a többi alkotás is. Jó munkát, örömteli ünnepi készülődést kívánunk!

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!