tisztázatlan körülmények

2019.08.28. 11:56

Ismét női áldozata van egy svéd lövöldözésnek

Néhány napon belül már másodszorra történt lövöldözés Svédországban, ezúttal Stockholm északnyugati részén. Az incidensben egy nő vesztette életét, az elkövető azonban elmenekült.

Éjjel fél kettő körül érkezett a bejelentés a svéd rendőrséghez, miszerint lövéseket hallottak Stockholm északnyugati részén Vällingby-ben. A rendőrök a helyszínen egy sebesült nőt találtak egy lakásban, aki reggelre belehalt sérüléseibe, a támadónak pedig sikerült elmenekülnie – írja a V4NA.

A lövöldözés körülményei egyelőre tisztázatlanok. A rendőrség lezárta a környéket és minden helyi lakost kikérdeznek. Az eddigi vallomásokból kiderült, hogy többen is láttak elhajtani egy autót a lövések után, amelyekről az egyik lakos úgy nyilatkozott, azok automata fegyverből valónak hallatszódtak.

Az eset néhány napon belül már a második Svédországban. Hétfőn egy fiatal nőt lőttek le fényes nappal Malmö utcáján, gyerekével a kezében. A támadót akkor sem tudták elfogni, a hírt pedig az egész ország megdöbbenéssel fogadta, több politikus horrorisztikusnak nevezte az esetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában