Nem oda, Buda! Sűrűbb lehet a tabella alja – A régi elánnal ütjük vasat, utána pedig megtöltjük a hasat

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: KM-archív
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A labdarúgó megyei II. osztály 29. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.


Alukontsrukt-csoport

Tippel: Urr László, az Újfehértó edzője.

Vasárnap. Encsencs (6.)–Gávavencsellő (7.): – A tabellán szomszéd a két csapat, ezért akár ápolhatják a jószomszédi viszonyt is. Kérdés, hogy Marcsekék döntetlenen kívül tudnak-e más eredményt elérni.

Nyírpazony (13.)–Kállósemjén (9.): – Márton Peti letette a játékvezetői vizsgát, viszont a meccset nem ő vezeti. Gráfék aligha azért utaznak Pazonyba, hogy leventególokat kapjanak. Bármi lehet.

Terem (10.)–Apagy (8.): – Mi a különbség a földieper és a Rózsaszín párduc zenéje között? Semmi, ugyanis mindegyik terem, terem, terem, terem, terem… Dolláréknak teremhet babér – vagy nem.

GFSE-Oros (16.)–Napkor (15.): –Ha kiáll a Napkor, akkor lesz mérkőzés. Akkor pedig nem oda, Buda! Sűrűbb lehet a tabella alja.

Cellspan-Balkány (1.)–Nyíribrony (12.): – Kétesélyes a bajnoki: kevéssel vagy sokkal nyer a Mirgai-brigád.

Levelek (4.)–Kótaj (3.): – Maj’ látják Majláthék, hogy mire lesznek képesek a (polgár)mesteri irányítással dobogón lévő riválisukkal. A szép időben a ragyogó pályán gyönyörű eredmény születhet. Hajrá Levelek.

Rakamaz (2.)–Nyírvasvári (14.): – Madalina mester utolsó alkalommal készítheti fel csapatát hazai környezetben ebben az osztályban. A vendégek pechje, hogy ezúttal a Vasvárit nyírhatják…

Nagykálló (11.)–Újfehértó (5.): – Mesés párosítás. Pedig valóság: néhány éve a két város összefogott, és NB III-as csapatot alkotott. Azóta más szelek fújnak itt –de még nem eléggé – és ott, mi most a felújított pályán a régi elánnal ütjük vasat. Utána pedig megtöltjük a hasat, és reméljük, lesz mire koccintani.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Kató István, a Dombrád edzője.

Vasárnap. Nagydobos (14.)–Záhony (4.): – A Záhony megszerzi a három pontot.

Őr (6.)–Nyírkarász (2.): – Nem lesz könnyű dolguk a vendégeknek, de behúzzák a mérkőzést.

Ajak (8.)–Kék (13.): – A papírforma hazai győzelmet sejtet, ugyanakkor az ellenfél sem érkezik feltartott kézzel.

Fényeslitke (5.)–Pátroha (7.): – A vendégszurkolók már most kiegyeznének a döntetlennel a hazai szakmai stábbal, de a labda gömbölyű…

Újdombrád (10.)–Pap (11.): – Egyes.

Vaja (12.)–Ramocsaháza (15.): – Bármilyen eredmény születhet a háromesélyes találkozón.

Nyírmada (1.)–Dombrád (3.): – Ősszel döntetlen született, most nem lesz az. A pozícióját mindkét csapat meg akarja tartani, ennek érdekében még fontos pontokat kell szerezniük. Jó mérkőzést várok, hogy melyik csapat akarata fog érvényesülni erre csak vasárnap kapjuk meg a választ.

A Demecser–Tiszamenti SE mérkőzést szerdán játszották.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője.

Szombat. Szatmárcseke (12.)–Beregdaróc (11.): – A Cseke tavasszal jobban teljesít, a Daróc viszont gyengébben, ezért hazai sikerre voksolok.

Tarpa (5.)–Nábrád (8.): – A tarpai katlant eddig csak az erdőháti csapatok tudták bevenni, a gyengélkedő Nábrádnak még a pontszerzés is óriási bravúr lenne.

Vásárosnamény (1.)–Tyukod (10.): – Naményban biztos kéznél lesz a pezsgő, már csak jól be kell hűteni, nyilván, győzelemmel lenne igazi az ünneplés.

Kölcse (2.)–Tiszakóród (13.): – Ha a kölcsei légió jelen lesz, akkor nem borul a papírforma. Ellenkező esetben meglepetés is születhet a szomszédvári rangadón.

Csenger (4.)–Tunyogmatolcs (16.): – A Csenger a dobogóért hajt, a szimpatikus vendégek pedig gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe kerültek.

Tisztaberek (9.)–Vámosoroszi (3.): – Nem akarok nagy nyomást helyezni ellenfelünkre, de pontvesztés esetén még a dobogóról is leszorulhatnak.
Nekünk nincs vesztenivalónk, győzelemre fogunk játszani. (A mérkőzést Túrricsén rendezik, a felnőttmeccs 14.30-kor, ifi 12.30-kor kezdődik).

Vasárnap. Mérk-Vállaj (7.)–Nyírmeggyes (15.): – A hazaiak lendületesen, jó focit játszanak, nagyon nehéz lesz feltartóztatni a meggyesi védelemnek őket.

Nyírcsaholy (14.)–Milota (6.): – A Csaholy bebiztosította a bennmaradást, de „hazai pályán” mindent meg fognak tenni a győzelemért a meglepetéscsapat ellen. (A mérkőzést Nyírmeggyesen rendezik)
hirdetés