Átigazolás

2024.02.13. 09:09

Magyar válogatott játékossal erősíthet a Chelsea

Szintet léphet Kerkez Milos, a Bournemouth és a magyar válogatott labdarúgóját ugyanis kinézte magának a Chelsea a balhátvéd posztjára.

MW

Kerkez Milos teljesítményére a nagy klubok is felfigyeltek

Forrás: MTI

Fotó: Ash Allen

A Nemzeti Sport arról ír, hogy egy angol szabadúszó sportújságíró, Ben Jacobs úgy értesült: a balhátvédet kereső Chelsea egyik kiszemeltje Kerkez Milos, fiatal, 13-szoros magyar válogatottunk – számol be róla a Mandiner.

Jacobs szerint a Chelsea már hosszabb ideje küzd azzal, hogy a balhátvéd posztjára megtalálja a megfelelő embert, és úgy tudja, két fő kiszemeltje van a posztra a londoni kékeknek: az egyikük a Bayern kanadai alapembere, Alphonso Davies, ám Jacobs szerint ő inkább a Real Madridhoz igazolna, 

a másik pedig a Bournemouth-nál vitézkedő Kerkez Milos, aki „tökéletesen beleillene abba a játékosprofilba, amilyeneket a londoni klub az új tulajdonosok, Todd Boehly és Behdad Eghdali érkezése óta legtöbbször szerződtetnek”

– írják a Mandiner szerint.

A nagy jövő előtt álló Kerkezt egyelőre csak megfigyeli a Chelsea, ami nem jelent túl sok konkrétumot. Azt sem gondolnánk, hogy a klub már bármilyen lépésre is elhatározta volna magát vele kapcsolatban. Sokkal inkább valószínű, hogy ha ilyen ütemben fejlődik, akkor legkorábban 2025 nyarán történhet előrelépés az ügyében

– írja Ben Jacobs az X-en.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában