Nyíregyháza hírei

2013.06.03. 17:55

A kazinczysok a „gasztronómia világába” utaztak

A nyíregyházi Kazinczy Ferenc Tagintézményben június 3-án, tartották a németül és angolul tanuló diákok az „Utazás a gasztronómia világába” című projektjük záró-rendezvényét.

A nyíregyházi Kazinczy Ferenc Tagintézményben június 3-án, tartották a németül és angolul tanuló diákok az „Utazás a gasztronómia világába” című projektjük záró-rendezvényét. A program rövid műsorával indult (bajor sörtánc, angol dal), majd az angol és német nyelvterület országainak természeti, kulturális és gasztronómiai értékeit mutatták be egymásnak a csoportok „powerpointos” prezentációk segítségével. A projekt során készült plakátokat, illetve a témához gyűjtött tárgyakat is ekkor tekinthették meg az érdeklődők. A rendezvény fénypontját az egyes országok specialitásainak kóstolása jelentette. A finomabbnál finomabb ételeket a szülők, a tanulók, pedagógusok és az iskola szakácsai készítették. A jó hangulatú falatozás közben a résztvevők megtekintették a csehországi kiránduláson készült fotókat is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!