Sport

2016.02.27. 16:33

Nyíregyháza Spartacus - Szpari-győzelem három góllal, két kapufával

Nyíregyháza - Nem született meglepetés szombaton délután az NB III-as csapatok megyei rangadóján.

Nyíregyháza - Nem született meglepetés szombaton délután az NB III-as csapatok megyei rangadóján. A Keleti-csoportban listavezető Nyíregyháza Spartacus a sereghajtó Nyírbátort fogadta. A vendégek bátran kezdtek, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Szpari. Az első félidőben Harsányi Zoltán fejesével vezetéshez jutott a hazai alakulat, ám a hajráig nem tudta növelni előnyét, pedig sokszor volt rá esélye. Addig tartotta magát a lelkes bátori alakulat, amely jó egy óra elteltével megfogyatkozott. Aztán Harsányi egy újabb fejessel duplázott, a ráadásban pedig Rezes is eredményes volt, így a három pontot három góllal (és két kapufával) tartotta otthonában a Szpari.

Nyíregyháza Spartacus - Nyírbátori FC 3-0 (1-0)

Városi Stadion 1200 néző, v.: Csonka ( Csatári, Zahorecz)

Spartacus: Ovszijenko - Szokol (Rakovics, 61.), Rubus, Szalai, Törtei - Rezes, Zofcák, Ramos (Abdouraman, a szünetben), Szécsi - Harsányi (Kapacina, 85.), Pálinkás. Vezetőedző: Mátyus János

Nyírbátor: Fülöp - Boros, Benkő, Ambrusz, Fabu (Soós, 87.), Gál, Lakatos, Illés, Müller, Vámos (Bagi, 73.) , Nagy (Török 73.) Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Gól: Harsányi (32., 80.), Rezes (91.)

Kiállítva: Boros (67.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!