Rubeola–lázban fog égni a nyírbátori sportcsarnok

Orosz Dánielék (fehérben) megszerezheti második győzelmüket
Orosz Dánielék (fehérben) megszerezheti második győzelmüket - © Fotó: Dodó Ferenc
Csenger, Nyírgyulaj – A nyírgyulaji futsalosok eddig nem tudtak megcsömörleni a győzelmektől, hiszen csak a nyitófordulóban tudtak nyerni.

Hétfőn (18 órától) ismét hazai pályán, a bátori csarnokban próbálkozhatnak, mégpedig a csömöri Rubeola ellen. A gyulajiak négy ponttal a nyolcadik helyen állnak, előttük egy hellyel posztol az ötpontos vendégcsapat, igaz, ők csak kilenc fordulót tudtak le. A csömöri meccsen Siska Gergő duplájával ikszeltek a felek, hétfőn fegyelmezett játékkal van esély a három pont itthon tartására.

Kartalra mennek a csengeriek

A második vonalban a nyírbátoriak pénteken késő este léptek parkettre a listavezető ferencvárosiak otthonában, és kikaptak 7–3-ra (3–1). A csengeriek hétfőn a második helyen tanyázó Kartal vendégei lesznek. A Szamos–partiakat fűtheti a visszavágás vágya, hiszen Csengerben 3–1-re nyertek a kartaliak.

A regionális bajnokságban a csengeriek a Geszterédet (17 óra) fogadják, a Blue Sharks a levelekieket látja vendégül, míg a Nagycserkesz az újfehértói csarnokban (18.30) a Mád ellen lép pályára.

A gyulaházi együttes a Debreceni EAC vendége lesz. A Falmingo Miskolcon, a DSC–SI pedig Ózdon próbálkozhat a pontgyűjtéssel.

KM

Címkék: , ,


Nyírbátor.
SZON.HU


hirdetés