Nyíregyháza hírei

2012.10.18. 11:00

Olvasónk írja: Reményik Sándorra emlékezünk

Nyíregyháza - Szalkó Károly református lelkész szíves meghívásának eleget téve a Sóstói Szivárvány Idősek Otthonában mutatkozott be nemrégiben a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház.

Nyíregyháza - Szalkó Károly református lelkész szíves meghívásának eleget téve a Sóstói Szivárvány Idősek Otthonában mutatkozott be nemrégiben a borbányai Váci Mihály Irodalmi Kávéház.Az idősek világnapja alkalmából tartott rendezvényen felelevenítettük kávéházunk 10 éves múltjának legszebb állomásait, majd Nyeste Márta, Éberhardt Istvánné, Demeter Sándor saját verseikből olvastak fel a hallgatóságnak. Mészáros Endréné Reményik Sándor versét, Gombos Jánosné Gizike néni pedig egy Váci-verset szavalt el. Hálásak vagyunk a meghívásért és a szeretetteljes, szívből jövő fogadtatásért. Kulturális klubközösségünk legközelebb október 20-án 14 órától tárja szélesre kapuit az irodalomszeretők előtt a Magyarok Nagyasszonya Római Katolikus Plébánia dísztermében Papp János plébános jóvoltából.

Szombati programunkon Reményik Sándorra emlékezünk. Mészáros Endréné vezetőségi tagunk előadása után szívesen meghallgatjuk a közönség soraiból is azokat, akik szívesen felolvasnák, elszavalnák a költő egy-egy versét.

Jónai Éva klubvezető, Váci Mihály Irodalmi Kávéház, Nyíregyháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!