Nyíregyháza hírei

2013.03.28. 14:43

Jelesre vizsgáztak szervezésből

Nyíregyháza - Nagy sikert aratott nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskolában a XIII. Országos Zongoraverseny, amelyet Sára Jenő zongoraművész emlékére rendeztek meg.

Nyíregyháza - Nagy sikert aratott nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskolában a XIII. Országos Zongoraverseny, amelyet Sára Jenő zongoraművész emlékére rendeztek meg. A visszajelzések alapján remekül érezték magukat a versenyzők és tanáraik, a szülők és az érdeklődők – színvonalas verseny volt remek szervezéssel, családias légkörben, amit a zsűri elnöke, Nádor György is méltatott. Az országból összesen 37 intézmény képviseltette magát 74 versenyzővel.

A nyíregyháziak közül a IV. korcsoportban Sógor Tamás második díjat nyert, felkészítő tanára Fesztóry Ágnes. A versenyen szépen szerepelt Hecker Teodóra (tanára: Szabó Antalné), Kruppa Katalin, Nagy Anna (tanáruk: Kruppáné Janka Erzsébet), Pucsok Tünde (tanára: Pólikné Smid Ildikó) és Szabó Eszter (tanára: Fesztóry Ágnes) is. A Vikár Sándor Zeneiskola vezetése, tantestülete, személyzete jelesre vizsgázott szervezésből.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!