Nyíregyháza hírei

2013.03.21. 12:48

Létra: fokról fokra kiút az adósságcsapdából

Nyírgyulaj -  „LÉTRA - segítség az adósságcsapdából való kikerülésre” címmel rendeznek ma konferenciát a nyírgyulaji művelődési házban.

Nyírgyulaj -  „LÉTRA - segítség az adósságcsapdából való kikerülésre” címmel rendeznek ma konferenciát a nyírgyulaji művelődési házban. Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, a Nyírbátor és Vonzáskörzet Többcélú Kistérségi Társulás elnöke megnyitójában a témakör fontosságát, napi aktualitását hangsúlyozta. Bízik benne, hogy a résztvevők sok hasznos információval gazdagodnak a nap során, melyet a Kistérségi Szociális és Pedagógiai Központ koordinál. Nyírcsák János, a HUMAN-NET Alapítvány kuratóriumi elnöke magáról az alapítványról és az adósságkezelésről osztotta meg gondolatait a hallgatósággal, majd az alapítvány szakmai vezetője, Kubik Ilona mutatta be a projekt tapasztalatait és eredményeit. Szó volt még a lakhatás-megőrzés megoldási lehetőségeiről, valamint az áramdíj-tartozások csökkentésére szolgáló pályázati forrásokról is a nyírgyulaji konferencián.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!