Nyíregyháza hírei

2013.04.27. 10:14

Életveszélyesen megsebesítette a férfit - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. László 24 éves aranyosapáti lakos ellen.

Nyíregyháza - A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást H. László 24 éves aranyosapáti lakos ellen.A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. április 26-án délután megjelent egy aranyosapáti ház előtt, ahol az ott tartózkodó férfivel korábbi rossz viszonyuk miatt konfliktusba keveredtek, majd a lakás udvarán szóváltás, dulakodás alakult ki közöttük, melynek során a gyanúsított egy faléccel és egy késsel életveszélyesen megsebesítette a 41 éves sértettet. A rendőrök a bejelentést követően a 24 éves elkövetőt elfogták és őrizetbe vették.

Elfogták a betörőt

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság betöréses lopás elkövetése miatt indított nyomozást O. Csaba Géza 44 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. április 26-án délelőtt bement egy nyíregyházi házba, ahonnan pénzt tulajdonított el. A nyíregyházi rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!