Nyíregyháza hírei

2013.04.05. 16:30

Olvasói levél - Kegyeltek és mostohák

„Nyírszőlősön, a Vasút, a Pannónia és a Sugár utcában is élnek emberek. Nem is kevesen. Három műszakba járó dolgozók, idősek, fiatalok, akik nap mint nap busszal utaznak Nyíregyházára. Felháborító, hogy az önkormányzat és a Szabolcs Volán május 1-től a jelenlegi végállomás helyett csak a Kollégium utcáig akarja biztosítani a tömegközlekedést. A költségtakarékosság miatti (újabb) járatritkítás a mindig is mostoha gyerekként kezelt Nyírszőlőst érintené a legdrámaibban.”

„Nyírszőlősön, a Vasút, a Pannónia és a Sugár utcában is élnek emberek. Nem is kevesen. Három műszakba járó dolgozók, idősek, fiatalok, akik nap mint nap busszal utaznak Nyíregyházára. Felháborító, hogy az önkormányzat és a Szabolcs Volán május 1-től a jelenlegi végállomás helyett csak a Kollégium utcáig akarja biztosítani a tömegközlekedést. A költségtakarékosság miatti (újabb) járatritkítás a mindig is mostoha gyerekként kezelt Nyírszőlőst érintené a legdrámaibban.”Oros és Borbánya lakosait is fájdalmasan érinti majd a közgyűlési döntés, Sóstóhegy azonban továbbra is a döntéshozók kegyeltje maradt, ki tudja, miért. Tavaly már megszüntettek Nyírszőlősön két délelőtti járatot, az esti és a hétvégi buszközlekedés pedig már most is tragikus. Úgy döntöttünk, tiltakozó aláírásgyűjtést szervezünk a felháborító és inkorrekt intézkedés ellen, ha kell, a városháza elé megyünk demonstrálni. Nem hagyjuk, hogy alattomosan és módszeresen tönkre tegyenek, leírjanak minket és elsorvasszák a lakóhelyünket!

Hétfőn 18 órakor a fogadóórát tartó önkormányzati képviselőnknek, Jászai Menyhért alpolgármesternek is letesszük majd az asztalára ezeket a sorokat és feltesszük a kérdést: hajlandó-e képviselni a nyírszőlősi tömegközlekedők érdekeit?” – írja levelében hűséges előfizetőnk, Zajácz Ferencné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!