Nyíregyháza hírei

2013.07.28. 11:06

Az „Egészségedre Nyírtelek” rendezvény szombati eseményei

Nyírtelek - „A sport és a kultúra mindenkié.” Már a szlogen is jelzi, hogy július 27-e a főnap. 10 órától 16 óráig ingyenes játszóház és ugráló vár csalogatott mindenkit a helyi sportpályára.

Nyírtelek - „A sport és a kultúra mindenkié.” Már a szlogen is jelzi, hogy július 27-e a főnap. 10 órától 16 óráig ingyenes játszóház és ugráló vár csalogatott mindenkit a helyi sportpályára.

A sétavonat ezen a napon díjmentes volt a „csi-hu-hu” a Városi Sportcentrum elől indul, és a városban körözött egész nap a gyerekek legnagyobb örömére. (Felszállási lehetőség a Városi Sportcentrumban).

Népi iparművészeti kiállítással, mesterség bemutatók, Fehér Mihály nyírteleki vesszőfonó mellett a kovácsmesterség alkotói tevékenységgel ismerkedhettek meg. Gasztronómiai körítésként a nap folyamán kóstolójeggyel megkóstolhatták a helyi hagyományokhoz kapcsolódó TIRPÁK ételeket.

A 13 órától kezdődő a kulturális műsorok között:

helyi művészeti csoportok (a Guzsalyas néptánccsoportot, a Nyírteleki Honismereti és a Hagyományőrző Kulturális Egyesületet, az Y2 helyi tánciskola).

ZUMBA show volt, Lesch Zsófiával és vendégeivel, Mezei Eszterrel és Horváth Ádámmal, akik Magyarország első ZUMBA Jammer-ei.

Gyermekelőadással készült Pregitzer Fruzsina színésznő, akit a Kelet-Magyarország napilap olvasói a színházi évad végén a „Kelet Színésze” díjjal jutalmaztak kiemelkedő színészi teljesítményéért.

A 2 STEP tánciskola már többször elkápráztatta a közönséget rendezvényeinken, most újra kimondottan erre az alkalomra készülő műsorral rukkolt elő.

Tombola sorsolást izgulhattak végig a nézők, aki az este során Fortuna szerepét vállalta: Kozma Evelin, az Anna bál szépségkirálynője.

20 órától a „Pálinkadal”, a „Vidéki sanzon” és sok más sláger előadója, a MAGNA CUM LAUDE együttes vendégeskedett egy élő koncerttel sikert aratva!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!