Nyíregyháza hírei

2013.08.31. 20:04

Együtt örültek a közös munka eredményének

Pusztadobos - A jó szó mellett vadas babgulyás és óriás palacsinta is várta a vendégeket Pusztadoboson.

Pusztadobos - A jó szó mellett vadas babgulyás és óriás palacsinta is várta a vendégeket Pusztadoboson.

Öröm látni, hogy a 2010-ben új alapokra helyezett foglalkoztatáspolitika ma már milyen szép eredményekkel bizonyítja létjogosultságát – mutatott a közfoglalkoztatásban előállított termékek kiállítására e szakterület kormányzati felelőse, dr.Czomba Sándor államtitkár Pusztadobos Közösségi Napján, szombaton.

A játékos szórakoztató programok mellett megrendezett fórumon Jakab István, a MAGOSZ elnöke többek között arról beszélt, hogy miként szeretnék módosítani a vízgazdálkodási rendszert annak érdekében, hogy az öntözéses gazdálkodással legalább 30 százalékkal növelhessük a térség és az ország agrárpotenciálját.

Az új Nemzeti Agrárgazdasági Kamara aktuális hírei között Rácz Imre megyei elnök egyebek mellett a települési agrárgazdasági bizottságok megszervezésével kapcsolatos tennivalókra hívta fel a figyelmet. A gazdálkodásban fontos tényező a közlekedési infrastruktúra, ebből a megközelítésből dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, megyei útügyi biztos adott tájékoztatást a jelenlévőknek.

A képviselő-testületünk hagyományteremtő szándékkal szervezte meg ezt a napot, melyet főzőverseny, vadász vendégsátor, kulturális műsorok színesítettek, de közös eredményeinkből is ízelítőt adtunk – értékelt Dani Attila polgármester, aki elismeréssel szólt a település közmunkásairól, akik bebizonyították: készek tenni a településért és önmaguk helyzetének javításáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!