Nyíregyháza hírei

2013.09.06. 15:32

MSZP-sajtótájékoztató: „Minden bizonnyal meg akart félemlíteni, de üzenem: nem félek.”

Nyíregyháza – Megyénk lakói izgatottan várják, hogy szerencsésen hazaérkezzen Visegrádról, a Fidesz frakcióüléséről dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, mert bizony volt már olyan, hogy balesettel végződött az útja.

Nyíregyháza – Megyénk lakói izgatottan várják, hogy szerencsésen hazaérkezzen Visegrádról, a Fidesz frakcióüléséről dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő, mert bizony volt már olyan, hogy balesettel végződött az útja. Még most sem kaptunk választ arra, hogy mennyi alkoholt találtak a vérében, s milyen büntetést kapott ezért – kezdte pénteken nyíregyházi sajtótájékoztatóját Halmi József, az MSZP megyei alelnöke, majd így folytatta:

– Szerdán a Szatmár Leader elnökségi ülésén a 2. napirendi pontban csak velem foglalkozott dr. Tilki Attila. Felolvasott egy tudósítást az egyik sajtótájékoztatóról, ahol azt mondtam, hogy a Szatmár Leader pályázati megérhetnének egy hosszabb beszélgetést. Ezzel még nem ért véget az ellenem irányuló támadás, felolvasta a trafikutyival kapcsolatos sajtótájékoztatómat is. Minden bizonnyal meg akart félemlíteni, de üzenem: nem félek. Azt azonban el kell ismernem, hogy pontatlanságot mondtam. Cégénydányád polgármesterének, Kelemen Róbertnek három trafikot tulajdonítottam, holott négy van neki. Tilki Attila azzal védte meg, hogy társadalmi megbizatású polgármester, a számára is kell megélhetés. A kiadások, tartozások kifizetése után is van trafikonként 1,5 millió forint nyereség. Vajon valóban megélhetési gondokkal küzd? Mit szóljanak azok, akik 22 800 vagy 49 ezer forintból élnek meg? Dr. Tilki Attila megint nem őszinte, nem mond igazat, de ezen nem csodálkozunk, mert a fideszesek ilyenek. Az is furcsa számomra, hogy miért kell politikával foglalkozni egy nem politikai szervezet, a Leader elnökségi ülésén – tette hozzá az ellenzéki politikus.

KM-MML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!