Nyíregyháza hírei

2013.12.02. 14:43

Rablás kísérlete miatt keresik őket

A két férfi gázspray-vel fújta szembe az eladónőt egy nyíregyházi éjjel-nappali kisboltban.

A két férfi gázspray-vel fújta szembe az eladónőt egy nyíregyházi éjjel-nappali kisboltban.A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi 2013. november 24-én 20 óra után néhány perccel bement egy Nyíregyháza belvárosában található éjjel-nappali kisboltba, ahol az eladónőt egyikük gázspray-vel szembe fújta, majd mindketten megpróbáltak bejutni a pult mögé. Az eladónő azonban kiabálva elállta útjukat, és megakadályozta, hogy a pénztárgéphez férjenek. A két férfi miután a bevételt nem tudta megszerezni, elmenekült a helyszínről.

A keresett férfiakról a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvétel alapján a két férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-42/524-600 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!