Nyíregyháza hírei

2013.12.23. 18:56

Rendőr ajándék a kerekezőknek

Nyíregyháza - Elsőre több kerékpáros is megriadt, mert attól tartott baj lehet, amikor megállították a rendőrök Nyíregyházán, a végén mégis mindenki mosolygott.

Nyíregyháza - Elsőre több kerékpáros is megriadt, mert attól tartott baj lehet, amikor megállították a rendőrök Nyíregyházán, a végén mégis mindenki mosolygott.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya akciót szervezett arra tekintettel, hogy a meglepően enyhe időre tekintettel sokan közlekednek kerékpárral, ugyanakkor a korai sötétedés, és az alkalmanként előforduló ködös idő nem segíti a láthatóságot. Ezért hétfőn, Nyíregyháza több pontján is ellenőrizték a kerekezőket.

Akit megállítottak, annak – talán a karácsony közelsége miatt – kis ajándékcsomagot adtak, amiben az aktív világító berendezések mellett fényvisszaverő láthatósági mellény is volt. Ezekkel a közlekedők biztonságát segítik, hiszen ami védi a kerékpárost, az segíti az autóst is. Az ellenőrzés során a kirívó szabálytalanságokat nem nézték volna el, ilyennel viszont nem találkoztak, az enyhébb hibákat figyelmeztetéssel úszhatták meg ezen a napon a kerékpárosok.

- KM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!