Nyíregyháza hírei

2014.01.02. 09:00

Ön tett újévi fogadalmat?

Nyíregyháza – Lukács Fanni nem fogadott meg semmit. – Nem látom értelmét fogadkozni, főleg nem szilveszterkor. Attól nem lesz könnyebb betartani valamit, hogy azt az év utolsó napján fogadjuk meg – mondta a fiatal lány.

Szilágyi Cintia egyszer a fejébe vette, hogy drasztikus fogyókúrába kezd, ám nem tartott egy hétnél tovább a lendülete. – Most nem ígértem meg magamnak semmit, jobb ez így – tette hozzá.

Hepp István nem egy fogadkozós típus, pláne nem szilveszterkor. – Nekem az év utolsó éjszakája ugyanolyan nap volt, mint a többi, így most sem fogadtam meg semmit – válaszolt a férfi, aki egyedül él, így tévézéssel töltötte a szilvesztert.

Kerekes Pál sem látta értelmét annak, hogy megfogadjon bármit is, mert szerinte a dolgok az egyik percről a másikra változnak manapság. – Én már annak is örülnék, ha jövőre nem változna semmi az életemben.

Szakos Zoltán inkább a kívánságait fogalmazta meg szilveszter éjjelén. – Szeretnék az idén végre munkát találni, és a magánéletemben is jól jönne egy pozitív fordulat – válaszolta a férfi.

Dancsi Szilárd a lehető legtöbbet hozná ki a 2014-es évből. – Szeretnék a hozzáállásomon változtatni – summázott tömören.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!