Nyíregyháza hírei

2014.05.17. 15:33

Te várod már a strandszezont?

Nyíregyháza - Virág Alexandra Nyírbogdányban él, de a megyeszékhelyre jár strandolni. – Várom már, hogy kinyissanak a fürdők, bár nekem igazából mindegy, hogy a strandon vagy a természetes vizekben mártózom meg.

Nyíregyháza - Virág Alexandra Nyírbogdányban él, de a megyeszékhelyre jár strandolni. – Várom már, hogy kinyissanak a fürdők, bár nekem igazából mindegy, hogy a strandon vagy a természetes vizekben mártózom meg. Bánszki Nóra jobban kedveli a mesterségesen kialakított strandokat, mert szerinte azok kevésbé veszélyesek és sokkal higiénikusabbak. – Várom már, hogy végre csobbanhassak egyet – fogalmazott.

Beke Dalma és barátai éppen azon törik a fejüket, hogy össze kellene dobni egy medencére. – Én kertes házban lakom, ide bármikor jöhetnének a haverok. Tudnánk grillezni is és a tömeg sem jelentene problémát.

Kocsis László nyáron is dolgozni fog, éppen ezért nem csigázza fel őt különösebben az, hogy mikor nyitnak a strandok a megyében. – Egyszer-egyszer azért majd biztos kimegyek valamelyik strandra.

Szalai Szimonetta sincs különösképpen kiéhezve a lubickolásra. – Van otthon felfújható úszómedencénk, inkább azt használnám majd ki a nyáron.

Dániel Alexandra az idén érettségizik, így alig várja hogy a strandon pihenje ki a fáradalmakat. – A közösségi munkámat a könyvtár szervezésében a sóstói strandon fogom elvégezni.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!