Nyíregyháza hírei

2014.05.05. 12:08

Újra indul a méltán népszerű Zoo-suli

Nyíregyháza - Az előző évekhez hasonlóan ezúttal is meghirdetik a népszerű nyári tábort.

Nyíregyháza - Az előző évekhez hasonlóan ezúttal is meghirdetik a népszerű nyári tábort.

Már lehet jelentkezni a Nyíregyházi Állatparkban a hagyományos nyári Zoo-sulira telefonon vagy személyesen változatlan feltételek mellett. A részletes információkról a www.sostozoo.hu honlapon lehet tájékozódni.

– Az idén is sok érdekesség csábít, hiszen tavaly óta is gazdagodott a park, jöttek új állatok és folyamatosan születnek a kicsik. Lehetnek kis gondozók, ülhetnek teveháton, megismerkedhetnek majd a takarmánykonyha rejtett titkaival. Az Ócenárium kulisszái mögé ugyanúgy beleshetnek, mint a fóka-show vendégek számára nem látható, de rendkívül érdekes világával – fejtegette Gajdos László, a Nyíregyházi Állatpark igazgatója.

Az állatparkban mozgalmas napokat tudhatnak maguk mögött. Április közepén az év fáiból alakítottak ki tanösvényt, egy héttel később két nyestmedve született, a hónap végén a különleges antilopfajhoz tartozó nagy kudu hozott világra utódot, majd ritka félmajom, sárgaszakállas maki jött világra. Mindeközben épül a Viktória-ház, amely a tervek szerint augusztus végére készülhet el, és újabb attrakcióval gazdagodhat a sóstói ékszerdoboz.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!