Nyíregyháza hírei

2014.06.10. 16:21

Fidesz-sajtótájékoztató: Ki a felelős?

Nyíregyháza – Egyrészt a foci vb miatt hoztam be a labdát, másrészt azért, mert a szocialista képviselők úgy passzolják le a korábbi évek felelősségét, mint ahogy a focisták a bőrgolyót – kezdte kedden sajtótájékoztatóját Nyíregyházán Fesztóry Sándor, a Fidesz önkormányzati képviselője.

Nyíregyháza – Egyrészt a foci vb miatt hoztam be a labdát, másrészt azért, mert a szocialista képviselők úgy passzolják le a korábbi évek felelősségét, mint ahogy a focisták a bőrgolyót – kezdte kedden sajtótájékoztatóját Nyíregyházán Fesztóry Sándor, a Fidesz önkormányzati képviselője.Nagy László, az MSZP városi elnöke a napokban úgy nyilatkozott, hogy az általunk felvetett ügyekben sem ő, sem a szocialista párt nem felelős. Ugyanakkor ezzel elismerte, hogy vannak ügyek, amik mellett nem lehet elmenni. Nem is megyünk el, hiszen történtek már feljelentések. A Sóstógyógyfürdő Rt. egykori vezetőjét – ki a szocialista párthoz állt közel –, elítélték, és a Sóstó Hotel ügyét is vizsgálja a Központi Nyomozó Főügyészség. Két eset lehetséges: ha Nagy László nem tud az ügyekről, alkalmatlan a vezetésre, ha tudott róluk, nem mondott igazat, nem mer szembenézni saját múltjával. Arra kérem, mondjon le mindenről, s távozzon a közéletből, mert alkalmatlan arra, hogy a nyíregyháziakat képviselje.


Reagálás: Majd a választók döntenek

A Fidesz-sajtótájékoztatón elhangzottakra a következőket reagálta Nagy László, az MSZP városi elnöke: – Megerősíteni tudom azt, amit már egyszer elmondtam: Sem nekem, sem az MSZP városi szervezetének az említett ügyekhez semmi köze nincs. A Torgyán József-i felszólítás pedig komolytalan. Hogy ki alkalmas vagy alkalmatlan, azt nem a Fidesz és Fesztóry Sándor vállalhatatlan demokrácia felfogása, hanem a választók, a nyíregyháziak döntik majd el októberben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!