Nyíregyháza hírei

2014.09.01. 16:00

Lakossági tájékoztató: Szirénák üzempróbája Nyíregyházán

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. szeptember 06-án 10.50- kor a Nyíregyháza Megyei Jogú városban található polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbájára kerül sor.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Katasztrófavédelmi Kirendeltség értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2014. szeptember 06-án 10.50- kor a Nyíregyháza Megyei Jogú városban található polgári védelmi lakossági riasztó és –tájékoztató eszközök (szirénák) hangos üzempróbájára kerül sor. Előbb 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang, 30 másodperc szünet, majd újból 30 másodperces folyamatos, állandó hangmagasságú szirénahang - riadó elmúlt jelzést adnak le.

A hangos próba célja, hogy ellenőrizzék a riasztó eszközök működőképességét. A jelzéseket ellenőrzés keretében adják le, semmilyen veszély bekövetkeztét sem jelzik, a lakosság részéről semmiféle teendő nem szükséges. A hangos próba időpontja egybeesik Nyíregyháza bombázásának 70 éves évfordulójával.

A próbával együtt járó kellemetlenségekért a lakosság szíves megértését kérik, annak végrehajtása az Önök biztonságát szolgálja."

- Nyíregyháza MJV Polgármesteri Hivatala -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!