Nyíregyháza hírei

2014.10.03. 19:21

Önkormányzati választás 2014 | Összefogás Megyénkért sajtótájékoztató

Nyíregyháza – A nyíregyházi közgyűlés képviselőtestületének egyik tagját hozzátartozójának 2004-2006-os cégügyei miatt vonta kérdőre dr. Helmeczy László, az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Egyesület megyei listavezetője pénteki sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza – A nyíregyházi közgyűlés képviselőtestületének egyik tagját hozzátartozójának 2004-2006-os cégügyei miatt vonta kérdőre dr. Helmeczy László, az Összefogás Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Felemelkedéséért Egyesület megyei listavezetője pénteki sajtótájékoztatóján. Egy internetes portálon megjelent cikket bemutatva kifejtette: a jelzett képviselő családtagja révén ugyan közvetve, de érintett magánokirat hamisításokban és csalásokban. Véleménye szerint a bűncselekményekért jogilag nem vonható felelősségre, de az nem igazán életszerű, hogy a családtagja által elkövetett többrendbeli csalásról, magánokirat hamisításról nem tudott. Dr. Helmeczy László szerint az ilyen, csak közvetve érintett képviselőknek is távozniuk kellene a közéletből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!