Nyíregyháza hírei

2014.11.19. 07:40

Megkérdeztük: Neked melyik a kedvenc olvasmányod?

Nyíregyháza – Bevallom, nem vagyok egy könyvmoly, ez persze nem jelenti azt, hogy nem szoktam olvasni. Szó szerint és átvitt értelemben is súlyos alkotásokkal utoljára középiskolában találkoztam. Volt olyan klasszikus, amelyiknek kifejezetten tetszett az írása, stílusa, volt, amelyiknek nem – mesélte Onder Nikoletta.

Nyíregyháza – Bevallom, nem vagyok egy könyvmoly, ez persze nem jelenti azt, hogy nem szoktam olvasni. Szó szerint és átvitt értelemben is súlyos alkotásokkal utoljára középiskolában találkoztam. Volt olyan klasszikus, amelyiknek kifejezetten tetszett az írása, stílusa, volt, amelyiknek nem – mesélte Onder Nikoletta. Léka Attila futballrajongó lévén a sporthíreket követi nyomon. – A kedvenc labdarúgóm Cristiano Ronaldo, minden könyvet, kiadványt elolvasok róla, ami fellelhető. A klasszikusokat egy ideje hanyagolom... – válaszolta.

Pék Tamás elmondta: érettségi előtt áll, legutóbb Kosztolányi Édes Annájához volt szerencséje. – Kifejezetten tetszett, remélem, a többi klasszikus kötelező is ilyen jó lesz! – tette hozzá.

Török Máté így válaszolt: – Vass Albert Tizenhárom almafa című könyve számomra „mindent visz”! Sokan azt mondják, a hangoskönyveké a jövő, remélem, hogy ez nem így lesz. A hagyományos könyvolvasásnak varázsa van! – érvelt.

Balogh Evelin ma is szívesen idézi fel magában legszebb olvasmányélményét, A két Lotti történetét.

Nagy Ramóna csak akkor nyúl klasszikusok műveihez, ha kötelező. – A mai könyvek közül viszont nagyon tetszett az Alkonyat! – tette hozzá.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!