Nyíregyháza hírei

2015.01.10. 11:54

Megkérdeztük: Ön gyakran használja a bankkártyáját?

Nyíregyháza - Muszka Gergely töredelmesen bevallotta, hogy nem rendelkezik a kis plasztiktárggyal: „Nekem nincs saját bankkártyám. A menyasszonyommal közösen használunk egyet, mert így praktikus” – vélekedett a nyíregyházi fiatalember.

Nyíregyháza - Muszka Gergely töredelmesen bevallotta, hogy nem rendelkezik a kis plasztiktárggyal: „Nekem nincs saját bankkártyám. A menyasszonyommal közösen használunk egyet, mert így praktikus” – vélekedett a nyíregyházi fiatalember. A víg kedélyű Kovács Orsolya elárulta, hogy főiskolásként nem lehetett választania, egyszerűen muszáj volt bankkártyát kiváltania. „Azóta már nincs rajta pénzmozgás, emiatt aztán egyik pillanatról a másikra megszüntettem” – jegyezte meg határozottan.

Süveges János amondó, hogy tökéletesen megvan nélküle. „Egész egyszerűen nincs rá szükségem. A kápé a lényeg, az a biztos” – nyomatékosította Süvi.

Bak Lajos sem él a bankkártya adta lehetőséggel. „Nem látom a szükségességét. A készpénzt speciel jobban szeretem” – ismerte el.

Bánkuti Gábor meglehetősen sarkosan fogalmazott: „Abszolút nem használok bankkártyát, a mostani életemben nem látom az értelmét” – nyomatékosította.

Morószki Zoltán sem köntörfalazott: „Jelenleg nem vagyok bankkártya-tulajdonos. Korábban persze volt, azonban kiábrándultam belőle. Rá kellett ébrednem, hogy engem nem szeret az elektronika” – mosolyodott el.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!