Nyíregyháza hírei

2015.03.19. 11:21

Nagy tavaszköszöntő kutyagolásra készülnek

Nyíregyháza - Az állatotthon négylábú lakói csak az önkéntesek segítségével juthatnak ki a kenneljeikből.

Nyíregyháza - Az állatotthon négylábú lakói csak az önkéntesek segítségével juthatnak ki a kenneljeikből.Néhány nap múlva, március 21-én beköszönt a (csillagászati) tavasz, s az időjárás is igazodik ehhez, napsütéssel és meleggel kényeztet minket. És egy kedves programmal, a nyíregyházi Állatbarát Alapítvány tavaszköszöntő kutyasétáltatásával, melyre szombaton délután egy órára várnak minden csatangolásra vágyó két- és négylábút a Csatorna utca 2. szám alá.

– A téli hideg, szürkeség után a kutyusaink már nagyon vágynak egy kiadós mozgásra, izgalmas szaglászásra, vidám futkározásra. A tavalyi hasonló séta alkalmával minden pórázon közlekedő kutyánkat kivitte egy-egy lelkes állatbarát, sőt, volt néhány szerencsés, aki kétszer is kimozdulhatott a kennel egyhangúságából. Szeretnénk, ha ez az idén is sikerülne – jegyezte meg Raska Andrea, az állatotthon vezetője, s hozzátette: – Nem csak a kutyusok, mi is feltöltődünk a hosszú tél után egy-egy szabadban eltöltött, kellemes program során. Gyertek el minél többen, segítve ezzel azokon a gazdátlan állatokon, akik csak az önkéntesek segítségével jutnak ki a kenneljeikből!

Bővebb információ: a 42/727-736-os telefonszámon és az [email protected] email címen.

KM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!