Nyíregyháza hírei

2015.04.02. 16:02

Híres ember interjú: Kalapos Tamás zumbaoktató

Nyíregyháza - Zumbára mozdul Nyíregyháza, ha Kalapos Tamás táncol a színpadon. Két éve töretlen a teltházas hétvégi zenés-táncos őrület, amit mondhatni ő maga fémjelez.

Nyíregyháza - Zumbára mozdul Nyíregyháza, ha Kalapos Tamás táncol a színpadon. Két éve töretlen a teltházas hétvégi zenés-táncos őrület, amit mondhatni ő maga fémjelez.

Hatezres egyszerre zumbázó rekordjáról, sajátos mozgásos küldetéséről lapunk is rendszeresen tájékoztat. A megye valamennyi rendezvényéről, fontos eseményeiről ő is a Kelet-Magyarországból informálódik.

- Ez az a felület, amit figyelmesen olvasnak az emberek. Magam is előfizető vagyok már negyedik éve. Nem szeretem a reklám újságokat, így a saját rendezvényeimet is fontosnak tartom ,,értelmes” felületen meghirdetni, ahol minden egy helyen elolvasható, ami szűkebb, tágabb környezetünkben történik.

A ,,Mozdulj Nyíregyháza” program 4-500-as aktív résztvevői létszáma, a hétvégi tomboló és igen hatásos kardio mozgás titka Kalapos Tamás szerint az, hogy ők maguk – öccse és sógornője is táncoktató – imádják, amit csinálnak. A versenytáncos múlt, a hazai zenekarok koreográfiái – TNT, Desperado, Kozmix –, a felfokozott mozgásigény miatti kíváncsiság, nyitottság, sőt a szülők tánctanulásban való hite is ott van abban a tudásban, ami emberek tömegének igényével találkozik – így lehetett ennyire népszerű a városához ragaszkodó táncoktató.

- A zumba alapvetően latin tánc. Kíváncsiak voltunk, hogyan lehet ezt ötvözni a fitnesszel, a sporttal, ami szintén nagyon érdekel. Teleraktuk viccel, humorral, poénnal, énekkel és tánccal. Ez egy őrület, amiben hiszünk – próbálja szavakba önteni töretlen sikerének velejét, ami magától működő, teljesen természetes, számára és másoknak is örömteli találkozásként hat tolmácsolásában. Kitér persze az egészségmegőrző, táncterápiás tényekre, ahogy legújabb terveit sem titkolja.

- A fanatikus őrülteknek, s akik már lefogytak velünk, de még feszesebbek, erősebbek akarnak lenni összeálltunk és hamarosan indítunk egy sajátos edzést, ami a táncot és az erőnléti fegyenc edzést ötvözi. A saját testsúllyal kis helyen, eszköz nélkül dolgozó, igen kemény program nyújtásaiba csempésszük táncbetéteket, s kíváncsian várjuk majd a fogadtatását. Nekünk ez is bejön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!