Ön szerint Magyarországon kell tartani nagyobb természeti katasztrófától?

Akt.:
Ön szerint Magyarországon kell tartani nagyobb természeti katasztrófától?
Nyíregyháza – Kővári László: Nyíregyházát azért szeretem, mert egy biztonságos régió része. Az ország távolabbi helyeiről hallottunk már kisebb földrengésekről, nagyobb viharokról, de itt se árvíz, se hurrikán, és remélhetően soha nem is lesz.

Csáki Katalin: Én nem hiszem, hogy Magyarországot valaha is nagyobb katasztrófa sújtaná. A kontinensnek ez a szeglete biztonságos hely, nem félek attól, hogy ez belátható időn belül megváltozhat, legföljebb elver bennünket a jég.

Csáki Katalin

Graholy Dávid: Nem tartom kizártnak, hogy előbb-utóbb itt is számolni kell nagyobb katasztrófahely­zetekkel. Egyébként pedig minden álmom, hogy egyszer Floridában is élhessek, és ettől még a hurrikánok sem tudnák elvenni a kedvemet.

Graholy Dávid

Piltmann Gergely: Sem az ország klímája, sem a fekvése nem indokolja, hogy ilyen katasztrófa előforduljon, Magyarország biztonságos hely. A klímaváltozásra fogják, ha egy nagyobb vihar kerekedik, de szerintem voltak ilyenek régen is.

Piltmann Gergely0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .

Nyíregyháza.
SZON.HU


hirdetés