Sport

2014.08.09. 18:52

Honvéd vs. Nyíregyháza - Edzői nyilatkozatok

<div class="Lead">Budapest, Nyíregyháza - A Budapest Honvéd vs. Nyíregyháza FC (0-1) mérkőzés után a két vezetőedző, <span style="color: #000000;">Pietro Wierchowod és </span> Csábi József értékelték a látottakat.</div>

Budapest, Nyíregyháza - A Budapest Honvéd vs. Nyíregyháza FC (0-1) mérkőzés után a két vezetőedző, Pietro Wierchowod és  Csábi József értékelték a látottakat.

Pietro Vierchowod (Budapest Honvéd): Több gólhelyzetünk volt, de nem sikerült azokat értékesíteni, a Nyíregyháza pedig kihasználta egyik lehetőségét.

Csábi József (Nyíregyháza FC ): Kiegyensúlyozott, nagy csatában nyertünk. Nagyon fontos volt a múlt heti vereség után. Hosszú még a bajnokság, gyűjtögetni kell a pontokat. Sokat tettünk ma a győzelemért.


Budapest, Nyíregyháza - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Budapest Honvéd gárdája a Nyíregyháza csapatát fogadta szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!