Tehetségtelen ellenzék

2023.10.26. 14:19

Menczer Tamás: ma is az a Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére, aki már minden módon megbukott

Hogyan lehetséges, hogy ma is Gyurcsány Ferenc vezeti a baloldalt? Ez a kérdés időről időre előkerül – írja Menczer Tamás a Facebook bejegyzésében.

MW

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke

Forrás: Észak-Magyarország

Fotó: Vajda János

Az államtitkár így folytatta a posztjában: 

Gyurcsány Ferenc már minden lehetséges módon megbukott, 2006-ban miniszterelnökként rendőrterrort vezényelt a magyar emberek ellen, hazudott, lebukott, gazdasági, társadalmi és morális csődbe taszította az országot.

Hozzátette: 

aztán eltelt úgy 15 év, és azt látjuk, hogy Gyurcsány Ferenc pártja (pártjai) nem a magyar politikatörténet szemétdombján vannak, ahová valók, hanem a Gyurcsány-párt fújja a passzátszelet a baloldalon, és az élen természetesen a névadó áll.

 Menczer Tamás arra is kitér, ez hogyan lehetséges. Szerinte vannak olyanok, akik tehetségesnek tartják Gyurcsány Ferencet. Az államtitkár azonban másként látja ezt:

Mivel én sohasem fedeztem fel Gyurcsány úrban semmilyen különleges tehetséget, ezt a megoldást mindig elvetettem.

 Ő azzal az állásponttal ért egyet, miszerint

Gyurcsány Ferenc vezető szerepének oka a többi baloldali szereplő tökéletes, enciklopédikus és folytatólagosan elkövetett tehetségtelensége.

Ezt a véleményét posztjában alá is támasztja:

amióta látjuk, hogy a baloldalt megújítani hivatott újhullámos, progresszív »csodagyerekek« zsinagógába járnak misére, az elektromos rollert a zuhanyzóban tisztítják, és még egy rövid felszólalás során sem tudják az alanyt az állítmánnyal egyeztetni, nos, azóta egészen világos, hogy mi Gyurcsány úr vezető szerepének az oka.

A bejegyzését ezzel zárja: 

Legfontosabb feladatunk, hogy őt és az embereit soha többet ne engedjük a kormányzás közelébe. Soha többé baloldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában