Alvilági módszerek

2023.12.18. 06:08

Megverethette felesége új párját az Amnesty-vezér testvére

A Magyar Nemzet hétfői cikkében arról ír, hogy a jelenleg is letartóztatásban lévő Vig Mór verőlegényeket küldött felesége volt párjára, hogy így rendezze a vitájukat.

MW

Forrás: Nemzeti Adó- Vámhivatal (NAV)

A gyanú szerint még az alvilági módszerektől sem riadt vissza a sok száz milliós számlagyárba belebukó Vig Mór. Évekkel ezelőtt ugyanis az Amnesty International Magyarország igazgatója, Vig Dávid testvérével kapcsolatban az is felvetődött, hogy egy elmérgesedett vita után verőlegényeket küldött felesége volt párjára – számol be róla a lap. 

A férfit megverték, és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. Csakhogy a gyanú szerint az elkövetők tudatában voltak annak, hogy az áldozat a támadás során komolyabb sérüléseket is szenvedhet, ezért a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított ellenük eljárást.

A támadásra felkért két elkövetőt meg is találták a rendőrök, és mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. Viget mint a bűncselekmény megbízóját ugyancsak azonosították, és felbujtás gyanújával őt is kihallgatták a nyomozók. Az eljárást végül mégis megszüntették, mert kétséget kizáróan nem tudták bizonyítani, hogy az érintetteknek közük lenne a bűncselekményhez.

A Magyar Nemzet nevek említése nélkül, a történetet leírva pár napja megkereste az eljárást korábban felügyelő ügyészséget is, tájékoztatásukból pedig szintén az derült ki, hogy 

volt eljárás Viggel szemben. 

A cikk folytatása ITT olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában