Elismerés

2024.01.21. 12:44

Trump hosszan méltatta a magyar miniszterelnököt egy nagygyűlésen (videó)

A volt amerikai elnök nagyszerű embernek és kimagaslóan jó vezetőnek nevezte a magyar kormányfőt, akit sokan azért nem szeretnek, mert túl erős.

MW

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke és Donald Trump amerikai elnök Washingtonban a Fehér Ház Ovális Irodájában 2019. május 13-án

Forrás: AFP

Fotó: Brendan Smialowski

A New Hampshire államban lévő Manchesterben tartott nagygyűlést Donald Trump volt amerikai elnök. Az államban kedden tartják az előválasztást, így Trump hosszasan beszélt két legnagyobb politikai ellenfeléről, Nikki Haley-ről és Don DeSantisról - írja a Mandiner. Az exelnök arra biztatta követőit, hogy valódi egységet sugározzanak az előválasztás során, és arra kérte a megjelenteket, valamint a támogatóit, hogy menjenek el szavazni és ne bízzák el magukat.

Jó, ha egy erős ember vezeti az országot

– mondta Donald Trump, aki szerint van egy nagyszerű ember és nagyszerű vezető Európában, aki nem más, mint Orbán Viktor magyar kormányfő.

Beszédében Trump arra is kitért, hogy sokan azért nem szeretik Orbánt, mert túl erős. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában