Meggyőzték

2024.03.05. 09:22

Jakab Péter már támogatja a melegpárok örökbefogadási jogát (videó)

Megváltozott a véleménye.

MW

Jakab Péter

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Jakab Péter volt tegnap este Gulyás Márton vendége a Partizánban. Az interjúban a volt jobbikos politikus több érdekes kijelentést is tett, többek között azt állította, hogy meghívták az árnyékkormányba, de ő nemet mondott Gyurcsányéknak – írja a Magyar Nemzet. 

A lap felhívja a figyelmet a Jobbik korábbi elnökének egy másik meglepő megosztására. Állítása szerint 

ma már egyetért azzal, hogy a melegpárok is örökbe fogadhassanak gyermekeket, 

erről Osváth Zsolt, nyíltan homoszexuális baloldali influenszer példája győzte meg:

Megismerve, hogy Zsolt hogyan szeret, milyen szépen tud szeretni, és hogy a legnagyobb szívfájdalma, hogy nem nevelhet gyereket

– fogalmazott Jakab, aki már attól sem zárkózna el, hogy a melegek házasodhassanak, habár korábban, még a Jobbik vezetőjeként ezt nem támogatta.

A Fidesz–KDNP kormányzásáról úgy vélekedett: a családpolitikában vannak jó lépéseik (emlékezetes, korábban Jakab Péter is felvette a csokot), de azt is gondolja , hogy a határon túli magyaroknak nem lenne szabad magyarországi listára szavazniuk. Saját mozgalmáról elmondta: kétezer fős a mozgalom, de – szerinte – 24 ezer aktivista jelezte eddig a csatlakozási szándékot. A Nép Pártján azonban mindössze tízfős párt.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában