Sport

2014.01.28. 13:37

Fókuszba kerül a taktika

Szerdán szlovákiai edzőmeccsre utazik a Nyíregyháza Spartacus.

Szerdán szlovákiai edzőmeccsre utazik a Nyíregyháza Spartacus.Városi Stadion, Tiszavasvári úti pálya, örökösföldi műfű, Filo-csarnok.Időjárástól és pályaelfoglaltságoktól függően ezeken a helyen vezényel edzést Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

– Az edzések minőségén sokat javított az új műfüves pálya, melyet folyamatosan takarítanak, így a havazás ellenére is megtarthatjuk a tréningeket, amíg pedig az időjárás engedte, füves pályán is edzettünk. Az igazolások tekintetében sikerült megszerezni a tervezett játékosok egy részét, de azt látni kell, hogy ilyenkor télen nehezebb labdarúgót szerződtetni. Több csapat alaposan bevásárolt, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy tavasszal új bajnokság kezdődik. Nekünk előny, hogy együtt maradtunk, így az előrelépésre megvan a lehetőség. Remélem a héten is elvégezhetjük a tervezett munkát, és a törökországi z edzőtáborba már úgy utazhatunk, hogy ott a taktikáé lesz a főszerep, melynek bizonyos elemeit már most gyakoroljuk - mondta Lucsánszky Tamás vezetőedző.

Erre szerdán is remek lehetőség lesz, hiszen a Szpari a szlovákiai Szepsibe utazik, ahol a házigazda, a szlovák harmadik ligában szereplő FK Bodva Moldava nad Bodvou lesz az ellenfél.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!