Hirdetés

2023.09.14. 23:00

Hoppá, Csonka Pici szakmát váltott!

Az egyik népszerű üzletlánc termékeit teszteli majd.

PR

Csonka András örömmel vállalta azt a feladatot, hogy tudományos munkatársként bemutassa a vásárlóközönség számára a PENNY számos termékelőnyét

Forrás: Penny

Az elegáns zakót piros overálra és sárga munkavédelmi sisakra cseréli az ország egyik legismertebb színész-műsorvezetője, Csonka „Pici” András. Bár eredeti hivatását természetesen nem akasztja szögre, új másodállása is legalább annyira fontos számára. Pici ugyanis idén már másodszor csatlakozik a vállalathoz, amelynek hivatalos tesztelőjeként ezúttal a PENNY kiváló ár-érték arányú termékeinek további előnyeit vizsgálja.

Hoppá, Csonka Pici szakmát váltott! Az egyik népszerű üzletlánc termékeit teszteli majd
Forrás: Penny 

Eddig csak a vállalat termékeinek pénztárcabarát árait népszerűsítette, mostantól már teszteli, sőt be is bizonyítja azok számos további előnyét az ország közkedvelt Picije, Csonka András. Új szerepkörében ugyanis nehéz próbák elé állítja azokat az árucikkeket, amelyek nap mint nap megfordulnak a vásárlóközönség bevásárlókosaraiban. Hivatásos tesztelőként az lesz a feladata, hogy bemutassa, az üzletlánc termékei tényleg megérik a pénzüket! Mindezt személyiségének és komikumának köszönhetően, vidám formában és emlékezetes módon teszi majd.

Forrás: Penny 

Ahogyan az üzletlánc legutóbb a zászlajára tűzte: a PENNY kiállja a próbát! Ennek szellemében most egy teljesen új szerepben jelenek majd meg a vállalat életében. Örömmel vállaltam a feladatot, hogy tudományos munkatársként mutassam be a vásárlóközönség számára a PENNY számos termékelőnyét. Munkám során többek között a kínálat frissességét, a széles termékválasztékot, valamint a kiváló minőséget vizsgálom és értékelem, mindezekről pedig időről időre be is számolok majd

 – mondta Csonka „Pici” András, az üzletlánc termék- és minőségtesztelésért felelős munkatársa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában